Amputees.nl

om dat te doen wat ieder normaal mens ook kan

Amputees Net. Daily

Bewegen, sport, Utrecht, SFC De Hoogstraat

SFC De Hoogstraat, een uniek Sport- en Fitnesscentrum

Sporten op elk niveau voor mensen met en zonder beperking.
Faciliteiten

Een prachtige, rolstoeltoegankelijke, sportaccommodatie: bestaande uit gymzaal, een kinderzaal, een volledig ingerichte fitnesscentrum en een ontvangstruimte. Ook te huren voor vele activiteiten met sportieve doeleinden.
Adviseren

Over het SFC


Het SFC De Hoogstraat is een zelfstandige (dochter)stichting van het revalidatiecentrum De Hoogstraat. Sinds 2001 bieden wij sport – en fitnessactiviteiten aan voor mensen met een fysieke beperking. Iedereen, ongeacht zijn of haar beperking, is bij ons welkom en kan meedoen met een activiteit.

Naast de mensen met een fysieke beperking, zijn ook mensen zonder beperking van harte welkom om mee te sporten. Om iedereen op een verantwoorde en deskundige wijze te begeleiden zijn er in het SFC fysiotherapeuten en bewegingsonderwijzers in dienst.

SFC De Hoogstraat is optimaal aangepast, rolstoeltoegankelijk, goed bereikbaar en voorzien van moderne apparatuur. Het bevat de volgende ruimtes:

* een gymzaal van 12 x 18 m,
* een kinderzaal van 11 x 13 m,
* een volledig ingerichte fitnessruimte van 10 x 20 m
* een ontvangstruimte waar een kopje koffie of thee kan worden gebruikt.

Naast het gebruik van bovenstaande ruimtes voor onze eigen activiteiten, worden de ruimtes ook verhuurd aan diverse verenigingen en sportorganisaties.

Naar website sfc dehoogstraat.nl