Unlimited Magazine is een life-style glossy wat gemaakt wordt voor en door jongvolwassenen met een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking.

Het initiatief komt van Anne Mreijen, zij kreeg bij haar geboorte een hersenbloeding, waardoor ze nu een drain nodig heeft. Hierdoor wordt ze in haar dagelijks leven beperkt. Anne Mreijen wil met haar blad een uitvalsbasis bieden aan jongvolwassenen met een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking.

De redactie van Unlimited Magazine wordt ondersteund door professionals. De Bart de Graaff Foundation heeft Anne Mreijen tot Bikkel 2010 benoemd. Zij steunen het project met expertise, contacten en een klein startkapitaal.

Ieder jaar wordt er door de Bart de Graaff Foundation een Bikkel (chronisch ziek of beperkte jong volwassene) uitgekozen. De Bikkel ontvangt een klein kapitaal om hiermee haar of zijn droom uit te laten komen. De Bikkel van 2010 is Anne. Haar droom is om een tijdschrift te maken door en voor deze doelgroep. Geen saaie patiëntenblaadjes, maar een hip, eigentijds en eerlijk magazine. Het eerste nummer is 9 november gelanceerd in de week van de chronisch zieken. Haar doel is door middel van het Magazine Unlimited te laten zien hoe het leven er uit ziet van iemand met een chronische en/of lichamelijke beperking. Naast het magazine is ook de website unlimitedmagazine.nl