De Hoogstraat Orthopedietechniek is een orthopedische instrumentmakerij gevestigd binnen de muren van revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht. Ons bedrijf levert producten die uw leven veraangenamen, zoals op maat gemaakte prothesen en orthesen. 

Wij bieden net een beetje meer

Omdat wij gevestigd zijn binnen de muren van een van Nederlands grootste revalidatiecentra kunnen we u net een beetje meer bieden. U kunt dan denken aan extra consulten bij een revalidatiearts, ergotherapeut of fysiotherapeut. Wij werken samen in multidisciplinaire teams die goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de revalidatiegeneeskunde. Onze medewerkers worden meerdere keren per jaar bijgeschoold op congressen en tijdens workshops in binnen- en buitenland. Hun kennis en vakkundigheid blijft hierdoor up-to-date. Bij ons bent u dus altijd gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit.


Wij leveren producten die uw leven veraangenamen!

U wilt zoveel mogelijk zonder beperkingen leven. Dat kan met een goede orthopedische voorziening. Zo'n voorziening verzorgen is een samenspel tussen u, de arts en de orthopedisch adviseur:

  • De behandelend specialist adviseert welke voorziening wenselijk voor u is om beter te kunnen functioneren thuis, op uw werk en tijdens uw vrije tijd.
  • U vertelt ons wat uw wilt, hoe iets voelt, wat uw wensen zijn en wat u met de voorziening wilt bereiken in uw dagelijks leven.
  • Onze orthopedisch adviseurs vertalen uw wensen en de adviezen van de arts naar een goede orthopedische voorziening. U staat voor ons centraal bij de levering van de voorziening!


Naar website De Hoogstraat Orthopedietechniek