Vrijheid in beweging is een groot goed. Als gevolg van een blessure, een ziekte of amputatie kan die bewegingsvrijheid ernstig worden beperkt. De Orthopedisch Instrumentmakerij voorziet in orthopedische hulpmiddelen om weer zo optimaal mogelijk te bewegen.
Voor voetafwijkingen, ziekten, blessures of het verlies van een ledemaat is er altijd een oplossing. De Orthopedisch Instrumentmakerij – onderdeel van het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg – werkt voor zowel militairen als burgers.

Multidisciplinaire service

Op verwijzing van de arts of specialist kunt u een afspraak maken met de Orthopedisch Instrumentmakerij voor het technisch spreekuur. U bespreekt uw wensen en zoekt samen met de orthopedisch instrumentmaker naar de best passende oplossing.
Hierbij wordt u ondersteund door een team van samenwerkende specialisten. Dit team kan bestaan uit een revalidatiearts, een orthopedisch schoenmaker, een ergotherapeut en een fysiotherapeut. Het gezamenlijk doel is om een voorziening te realiseren waarmee u zo goed mogelijk functioneert. Uw maten worden zorgvuldig opgenomen waarna de voorziening met zorg wordt vervaardigd.

Nazorg

De service van de Orthopedisch Instrumentmakerij houdt niet op bij de levering van een product. Indien nodig worden afspraken gepland voor controle. Op de technische uitvoering van het hulpmiddel heeft u een jaar garantie. Voor reparaties, aanpassingen of vervanging kunt u altijd een afspraak maken.
Laat u weten wanneer u niet tevreden bent over een product of de dienstverlening? De Orthopedisch Instrumentmakerij draagt altijd zorg voor een correcte afhandeling van uw klacht. Voor meer informatie over de klachtenregeling kunt u terecht bij het ServicePunt van het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg

Contact

Orthopedisch Instrumentmakerij van het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg
Bezoekadres

Korte Molenweg 3
3941 PW  Doorn

Tel. (0343) 59 84 35
Fax (0343) 59 84 38
E-mail: oim@mrcdoorn.nl 

De Orthopedisch Instrumentmakerij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

naar de site